esmaspäev, 20. mai 2019

Rätsepa õpetajad Riias




Rätsepa õpetajad Riias 20.05.2019

Hei Riia!

Saabume Riiasse väikese viivitusega, kuna Valgas vajas üks kaasreisija bussis arstiabi ja tänu sellele reis viibis. Pea tund hiljem ettemääratud ajast jõuame Riiga. Riia võtab meid vastu sooja päiksepaistelise ilmaga.  Riia bussijaam asub lähestikku ka raudteejaamaga, kõrval on väike turg, kus pakutakse head ja paremat, värsketest aiasaadustest kosutavate küpsetisteni välja.
Kohvrid käes, ausume teele oma majutuspaiga poole.

Hotell asub kaunil Daugava jõe kaldal.


Hotelli sisse registreerinud, lubame endale väikse kiire lõuna ja seejärel võtame ühendust Riia turismi- ja loomemajanduse tehnikakooliga (Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums), kes on meie peamine võõrustaja.
Artus Homins - projektijuhi assistent ja Zane Saukane - projektijuht võtavad meid vastu koolis. Kool asub Nicgales tänav 26 (Nicgales iela 26), meid jäetakse varmalt osakonna juhataja hoolde, kes meile kooli tutvustab ja ka õpilaste töid näitab (kuna kooli on saabunud samal ajal ka praktikandid Leedust). Kuna õpilastele meie erialale lähedaselt õpetatakse moodi ja disaini, siis meil on väga huvitav.







 
Õhtu möödub tutvudes Riia vanalinnaga.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kuues päev

25.05.2019 Täna on meie ko j usõidu päev. Hommikusööki süües näeme, et väljas sajab vihma. Me olime vaid korra mõned tibad vihma saanud...